Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bizi birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bir bayrama daha kavuşturan yüce Allah’a şükürler olsun.
Bayramlar paylaşmanın en çok hissedildiği ve hissettirildiği özel günlerdir. Birlikteliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için de bir fırsattır. Huzur içerisinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz, toplumsal hayata mana ve değer katan Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum. Bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. 
Kıymetli hemşerilerim, bayram tatilinin uzun bir süre olması sebebi ile memleketine ve şehir dışına gidecek olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak araç kullanmalarını isteyerek, Kurban Bayramı’nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Erzincanlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.