Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti. Oğuz, yalnız bırakmadığı ailelerin acılarını bir kez daha paylaşarak, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Başkan Oğuz, Ramazan Bayramı öncesinde, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi ve terörle mücadele sırasında şehit düşen kahramanların ailelerini yalnız bırakmadı. Oğuz, ilçedeki şehit ailelerine anlamlı ziyaretler gerçekleştiriyor. Şehit ailesi olmaktan gurur duyduklarını söyleyen aileler, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizlere evlat acısı yaşatan hain katillerin Allah belasını versin” sözleriyle terör örgütlerine tepkilerini dile getirdiler. Başkan Oğuz da acılarını paylaştığı ailelere destek olarak, ailelere bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

“Şehit ailelerimizle büyük bir aileyiz”

Şehit aileleri ve gazilerle sürekli bir arada olduklarını ve onları hiç yalnız bırakmadıklarını ifade eden Başkan Oğuz, vatan ve milletleri için gözlerini dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle andığını söyledi. Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin kendisini oldukça duygulandırdığını belirten Oğuz, "Bizler mutlu ve huzurlu Ramazanlar, bayramlar geçirebilelim diye kara toprağa giren tüm şehitlerimizi, kalbimize gömdük. Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleriyle birlikte bu kahraman kardeşlerimizi anmaktan onur duyuyorum. Bu ziyaretlerimizle onlara şehit evlatlarının, şehit babalarının yokluklarını bir nebze de olsa hissettirmediysek bu bizim için en büyük mutluluk. Şehitlerimizin geride kalanları ve gazilerimizle büyük bir aileyiz. Bizler de şehit ailelerimizin birer evladıyız. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için ne yapsak az. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.