Bayrak Duba

Duba bir şeyin ayakta durmasını sağlayan plastik üründür. Dubalar genellikle içine su, toprak gibi ağırlık veren malzemelerin konulması ile ayakta durmaktadır. Bayrak duba olarak adlandırılan tanıtım ürünlerinde d duba kullanılmaktadır. Bu ürünlere yelkenli duba, yelkenli bayrak gibi isimler de kullanılmaktadır. Bu ürünler ayakta dik bir şekilde durarak ilgili kurumun, firmanın tanıtımını yapmaktadır.

Bayrak Duba Çeşitleri

Tanıtım ve duyuru amaçlı kullanılan bayrak duba modelleri bu alanda en çok dikkat çeken malzemeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaliteli bir baskı ile sunulan bayrak duba modelleri ile çok etkili tanıtımların yapılması mümkün olabilir. Bunun yanında bu tanıtım afişlerinin fiyatları da diğer tanıtım seçeneklerine göre uygun fiyatlı olmaktadır.

Bayrak dubalarda duba sayesinde sürekli göz önünde bulunan afişlerin insanların dikkatini daha çok çekmesi söz konusu olmaktadır. Bu sebeple tanıtım amaçlı bir şeyler yapmak isterseniz beklemeden bu bayraklı duba modelini inceleyerek bundan sipariş vermeniz sizin için yararlı olacaktır. Kaliteli baskılı, ve parçalanmayan malzeme üzerine basılmış olan tanıtımlarınız için https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak-imalati/  sayfası sizleri bekliyor.