MHP Genel Merkezi'nde Adaylık Başvurusu Yaptı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 31 Mart 2024'teki Yerel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Aksun, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu iletti.

BEŞ YILLIK HİZMETİN DEĞERLENDİRMESİ

2019'daki yerel seçimlerde Erzincanlıların teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Bekir Aksun, beş yıllık görev süresinde şehirdeki kronik sorunları çözme gayretinde bulunarak halkın takdirini kazandı. "Kardeşliğin Şehri" ve "Üretken Belediyecilik" prensipleriyle hareket eden Aksun, kentsel dönüşümden güneş enerjisi santrallerine, maden suyu fabrikasının şehre kazandırılmasından bütçe güçlendirmeye kadar geniş bir yelpazede önemli projelere imza attı.

HALKLA İÇ İÇE YÖNETİM ANLAYIŞI

Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor programlarıyla sürekli olarak vatandaşlarla bir araya gelen Aksun, şehir sakinlerinin sorunlarını dinleyip çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek şehrin yönetiminde halkın katılımını sağladı.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU VE AÇIKLAMALARI

Aday adaylığı başvurusuyla ilgili konuşan Aksun, MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız, Sadir Durmaz ve Tamer Osmanağaoğlu'nu ziyaret ederek başvurusunu gerçekleştirdiğini belirtti. Aksun, vatandaşların güveni ve desteğiyle şehre hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME

Erzincan'da Kutadgu Bilig'in Anlamı ve Etkisi Masaya Yatırıldı Erzincan'da Kutadgu Bilig'in Anlamı ve Etkisi Masaya Yatırıldı

Erzincan ile ilgili konuları Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye iletmek üzere ziyaret gerçekleştiren Aksun, Bahçeli'nin tüm hemşerilere selam ve sevgilerini ilettiğini aktardı.

bekir-aksun-mhpden-erzincan-belediye-baskanligi-icin-aday-adayi-oldu2