Erzincan Belediyesine ait 2017 yılı yatırımları, mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı.
 Geçen yılın bir değerlendirmesinin de gerçekleştiği toplantıda özellikle 2016 yılı içerisinde mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
 8 Mart Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğlları eşlik etti.
 Toplantıda bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımıza ana arterlerden başlayacağız. Bu yıl hizmet girmemiş mahalle kalmayacak. 3 yılda 100 Milyon TL lik bir yatırım yaptık. Alt yapı çalışmamız hemen hemen tamamladı. Cansuyu bu yıl tamamlanıyor. Yeşil alan çalışmalarımıza hız verdik. Bu yıl şehir genelinde 10 Bin ağacı toprakla buluşturulacak. Yeşil alan yatırımlarımız için 1 Milyon TL.lik bütçe ayırdık. Bunların dışında Aksu Deresi projesi ihalesi yapıldı ve çalışmalar başladı. Tramvay projemiz önümüzdeki yıl başlıyor. Yıl içerisinde otopark ve sabit Pazar projelerimizin temelleri atılacak. Kesimhanenin temelleri atıldı. İtfaiye binamızın açılışını çok kısa sürede gerçekleştireceğiz. Şehrimiz cazibe iller listesinde.70 İş adamı şehrimize yatırım yapmak için müracaat etti.  ” Dedi.