Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Emniyet Müdürlüğü binasında İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy’u ziyaret etti.

Müdürlük makamında İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ile bir süre sohbet eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ 173 yıldır milletimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlayan birlik ve beraberliğimizin devamı için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum. Vatanın, huzurunu ve milletin bekçiliğini yapan ve ‘önce vatan, sonra vatan’ diyen Polis Teşkilatımıza minnettarız. Bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi ve şerefle emekli olmuş tüm polislerimizi minnetle yad ediyorum. Halen görevini fedakarlık ve özveri ile sürdüren polislerimize de görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ziyaretlerinden dolayı Başkan Başsoy’a teşekkürlerin etti.

Ziyarette Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a, Belediye Meclis üyeleri Gökhan Ulutaş  ve Yakup Sezgin eşlik etti.