Erzincan Belediyesi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu  KOSGEB girişimcilik kursunun sertifika töreni gerçekleştirildi. Bu kurslardan 30’ar kişilik gruplar halinde yaklaşık 150 hemşehrimiz faydalandı.

26 Aralık Perşembe günü Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un yanı sıra KUDAKA Genel Sekreteri Prof.Dr. Osman Demirdöğen katıldı. 

Gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar siz değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Kilometrelerce asfalt, kaldırım, içme suyu şebekesinin yenilenmesi, arıtma tesisinin yenilenmesi, binlerce dönümlük yeşil alan çalışmaları, muhtar evlerinin yapılması, cami ve okul bahçelerinin yenilenmesi gibi çalışmaların yanı sıra Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında da birçok çalışma gerçekleştirdik.  Hemşehrilerimizin sosyalleşmesine ve ev ekonomilerine katkıda bulunmak üzere açmış olduğumuz meslek edindirme kurslarından bugüne kadar yaklaşık 1500 kursiyerimizi eğittik ve sertifikalarını verdik. Bakır İşlemeciliği, Dekoratif Tablo, Kilim Dokuma, resim ve müzik dallarında vermiş olduğumuz kurslarımız devam edecek. Bu günde KUDAKA işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz KOSGEB girişimcilik kurslarının sertifika törenini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi

Program katılımcılara sertifikalarının dağıtılmasının ardından son buldu.