Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. Mahalle meclis toplantıları kapsamında 21 Kasım Salı günü saat 18.30’da Gülabibey Mahallesi, Zeynep Mustafa Han İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda mahallelinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Okul müdürü Nabi Dartar ve Fatih Mahallesi muhtarı Erdal Aşüt’ün konuşmaları ile başladı.

Daha sonra bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “2014 yılında verdiğimiz sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Allaha hemd olsun gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde üçü dışında 23 mahallemizin çehresini değiştirdik. Kalan üç mahallede ise kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şehrimizde öncelikle İçme suyu şebekesinden kaynaklanan problemi ortadan kaldırdık, ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon hattı yenileme çalışması gerçekleştirdik ve buna paralel olarak yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını tamamladık, havai hatların yeraltına alınmasını sağladık. Alt yapı çalışmalarının akabinde üst yapı çalışmalarına başladık. Asfalt ve kaldırım problemini büyük ölçüde ortadan kaldırdık. Erzincan’ın en eski mahallelerinden biri olan Gülabibey Mahallesinde ise yaklaşık 40 yıldır hiç çalışma gerçekleştirilmemişti. Yıllardan beri çözüm bekleyen alt yapı ve üst yapı problemini ortadan kaldırdık. Bizler, sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken de sizlerin görüş ve önerilerini alıyoruz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz" dedi.

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Başsoy’a teşekkür ettiler.