Sabah dükkanını açan esnafın, gece mesai yapan çalışanların ansızın karşısında bulduğu Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, mesai mahrumiyeti düşünmeden memleket sevdasıyla seçim vaadinde söylediği gibi 24 ayar Erzincan için çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Başsoy yaptığı çalışmalarla ilklere imza atarak Erzincan’ı gün yüzüne çıkarma yolunda başarılı bir politika izliyor. 

13 Şubat Caddesinde refüj, kaldırım, çevre düzenlemesi tamamlanmak üzere iken Pazar günü cadde trafiğe kapatılarak asfalt dökümüne başlanıldı. Bir haftada tamamlanması beklenen çalışmalar sonucunda Erzincan’a açılan bir kapı görevi gören cadde göz kamaştıracak. 

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “Şuan 13 Şubat Caddesindeyiz. 13 Şubat Kavşağından itibaren yeniden asfalt dökümüne başladık. Tabi biz 4,5 yıl içerisinde tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı bitirdik. En son ana caddelere geldik. Ana caddelerde ki planlamamızı yaptık. Bugün itibariyle hızlı bir şekilde asfalt serimine başladık. Ana caddelerde büyük bir değişikliğe gidiyoruz. Özellikle tüm bordürler bazalt bordür olacak. Sistem değişikliğine gidiyoruz. Aydınlatmalar biliyorsunuz kaldırım üzerinde, ağaç çokluğundan dolayı bu yeterli olmuyor. Şimdi Nerim Tombul ve Zübeyde hanımda ki gibi aydınlatmalarımızı orta refüjde yapıyoruz. Diğer bir taraftan çalışmalar sonucu trafik daha rahat hale gelecek ve bir düzen oluşacak. Alt yapıda gördüğümüz noksanlıklar gözden geçirildi ve tamamlandı. Yaklaşık 4 ana caddede 35 bin ton civarı asfalt dökümü gerçekleştireceğiz. Bir buçuk ay içerisinde 4 ana caddemizde çalışmalar tamamlanmış olacak” dedi.