Bingöl' ün Genç ilçesi çıkışı, Doğanca Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi. Mardin Seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Şırnak'tan Erzurum'a gitmekteyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada 5 Kışi Hayatını Kaybetti, 32 Yaralı Var

Edinilen bilgilere göre, 33 CPU 60 plakalı otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Olay yerine AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi ve çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Bir Yaralı Hastanede Hayatını Kaybetti

Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ölü sayısı böylece 5'e yükseldi.

Yetkililerden Açıklama ve Olay Yerinde İnceleme

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Bingöl Valiliği ve ilgili kamu kurumlarının da soruşturma sürecine dahil olduğu belirtildi.

Kaza Sebebi Araştırılıyor

Böyle hırsızlık görülmedi: Kendi aracını çaldı Böyle hırsızlık görülmedi: Kendi aracını çaldı

Kazayın meydana gelme sebebiyle ilgili detaylı incelemeler sürerken, uzmanlar sürücü hatası, yol şartları ve hava durumu gibi faktörleri de değerlendirmeye aldı.

Kaynak: iha