Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor, kendi saha ve seyircisi önünde 1926 Bulancakspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Kars Atatürk Stadı’nda soğuk havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Karsspor Orçun ve Adama’nın attığı gollerle rakibini geçerek zirveye biraz daha yaklaştı.
Kars Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya başlayan taraf konuk 1926 Bulancakspor oldu. Başlama vuruşuyla birlikte rakibinin üzerine giden yeşil-beyazlı ekip, zaman zaman Bulancakspor kalesinde etkili oldu. İlk yarısı Orçun’un attığı golle 1-0 biten karşılaşmanın 2. yarısında da etkili olan taraf Karsspor oldu. Karsspor 60. dakikada Adama’nın attığı golle durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra Karsspor kalesine gelen Bulancaksporlu oyucular gol yollarında etkili olmayınca Karsspor sahadan 2-0 üstün ayrılarak 3 puanı alan taraf oldu.
Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, galibiyetin haklı sevincini yaşadıklarını söyledi.
Yıldız, ihtiyaçları olan 3 puanı aldıklarını belirterek, "Mutluyuz, taraftar, futbolcu, bütün şehir, hatta şehrin dışında yaşayan bütün Karslılar seviniyorlar. İhtiyacımız vardı. Çünkü Karsspor mutlaka 3. lige gitmeli. 3 haftadır, takımın hocası da yok. Hocasız devam ediyoruz ama inanmışız, inancımız devam ediyor. Bütün Karslılar inansınlar. Birbirimize güvenelim. Yeter ki Karslılar takımına sahip çıksın. İnanın ki başaracağız. Çok mutluyuz” dedi.
Karşılaşma sonrasında futbolcularla birlikte tribünleri de selamlayan başkan Muharrem Yıldız, galibiyet sevincini taraftarlarla halay çekerek kutladı.