Boran Reklam UV ve Foreks Baskı Avantajları

Boran Reklam Şirketi, 15 yıldır reklam sektöründe yer almaktadır. Sektörün en popüler isimlerinden birisidir. Bunun başlıca nedeni, açık hava reklamcılığı ve promosyon ürünlerindeki başarılı baskılarıdır. Şirket, İstanbul Pendik'teki fabrikasında modern matbaa makinelerinde üretim yapmaktadır.

UV Baskı ve Avantajları

Dijital reklamcılık sektöründe sıklıkla kullanılan bu baskı teknolojisini kısaca anlatacak olursak; UV baskı, mürekkebin kağıt, yapıştırıcılar, kaplamalar, alüminyum veya akrilik malzemelerle temas ettikten sonra ultraviyole ışınları ile hızla kuruması ile üretilen bir baskı türüdür. UV baskı yazıcıya adapte edilerek her yüzeye uygulanabilen bir baskı yöntemidir.

Teknolojinin her seviyeye ulaşması nedeniyle dijital baskıda tercih edilen reklam çözümlerinden biridir. Bu baskı türü, kurulumu zor olan  baskıların kısa sürede kurumasını sağlar. Uygulanan baskıyı güneş ve hava şartlarından koruyarak uzun süreli kullanım sağlar. UV Baskı, renk tasarımının netliği açısından önemli avantajları ile birlikte, baskı mürekkebinin istenen renginin korunmasında en iyi sonuçları  sunar.

Foreks Baskı

Foreks baskı, birçok işletme tarafından yaygın olarak kullanılan bir pazarlama ürünüdür. Ağırlıklı olarak vitrinlerde, etkinliklerde ve ticaret fuarlarında kullanılan foreks baskılar, hafif yapıları ve mobil kullanımları sayesinde birçok avantaj sunar.

Foreks baskı aynı zamanda görüntüyü sağlam bir alt tabaka üzerine yerleştirerek pürüzsüz ve şık bir görüntü sağlar. Çok çeşitli ebatları bulunmakta olup, kullanılacak parçaya ve tasarımın içeriğine göre seçim yapabilirsiniz. Yine tasarıma bağlı olarak mat veya parlak görünüm seçenekleri foreks baskının en önemli avantajlarından biridir.

Foreks baskı yapan firmalar için baskı kalitesi, üretilen ürünlerin estetiği açısından son derece önemlidir.Bu yüzden Boran Reklam’ın organize matbaa teknolojisi kaliteden ödün vermeden foreks baskıya uygun fiyatlarla ulaşma olanağı sağlar.

Foreks Baskı Siparişi Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?

·       Ürün bedeni seçerken kullanım alanını ve içerdiği bilgileri dikkate almak önemlidir. Örneğin, bir ticaret fuarında kullanılması amaçlanan bir foreks baskısının görünür olması için orta veya daha büyük boyutta olması gerekir.

·       Tasarımınızda yer verdiğiniz bilgiler özenle seçilmelidir. Tasarımınızda yer alan yazı tiplerinin okunabilir olmasına dikkat etmelisiniz.

·       Tasarımınızda bazı ilginç renkler kullanmak isteyebilirsiniz. Bu, foreks baskınızın insanların dikkatini çekmesine ve daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olacaktır.

·       Tasarım yapılırken doğru ölçülerin kullanılmasına özen gösterilmelidir. Boran Reklam Foreks'in baskıya hazır şablonları burada işleri kolaylaştırıyor.