AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır TBMM’de düzenlediği basın toplantısında "Kılıçdaroğlu'nun 3 aralıkta yeni vizyon belgesini açıklayacağını söyledi. Sizin açıklayabileceğiniz tek şey vizyonsuzluklarınızın belgesidir" dedi. 

Çakır konuşmasında  "Sözlerime başlamadan önce dün pençe-kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan kahraman Mehmetçiğimiz Uzm. Çvş. Nedim KORKMAZ, şehadete ulaşmıştır. Şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.
Gerek sınır içinde gerekse sınırlarımızda son terörist etkisiz hale getiriline kadar Terörle olan mücadelemiz devam edecek.
 


SİZİN AÇIKLAYABİLECEĞİNİZ TEK ŞEY VİZYONSUZLUKLARINIZIN BELGESİDİR
CHP Genel başkanı bu hafta meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada 3 aralıkta yeni vizyon belgesini açıklayacağını söyledi. Sizin açıklayabileceğiniz tek şey vizyonsuzluklarınızın belgesidir, onuda açıklamanıza gerek yok vizyonsuzluğunuz aziz milletimizin malumudur.
 
Yapılan hizmetleri durdurmaya çalışan her fırsatta ülkemizi şikâyet etmeyi ve karalamayı marifet sanan bu zihniyetin tek vizyonu tek hedefi karanlık, güçsüz türkiyedir. Ama biz buna asla müsaade etmeyeceğiz, ülkemizin aydınlık geleceklerine engel olamayacak güçlü türkiye önünde yenileceksiniz.
 
 
BURADAN KILIÇTAROĞLU’NA SESLENİYORUM

Nezaman milli olup gerçekten milletimiz için çalışacaksın?
İngiliz faiz baronlarıdan fonlu, ABD den destekli, Yahudi lobilerinden icazetli patronlarından emir almayı nezaman bırakacaksın?
Gayrı milli ithal danışmanlardan medet ummaktan nezaman vazgeçeceksin?
 
Vizyon görmek istiyorsan karşı çıktığın mega projelerimize hizmetlerimize bak,
Pandemi döneminde milletimizin en konforlu sağlık hizmetlerinden faydalandığı şehir hastanelerimize bak,
İstanbula gittiğinde uçağının indiği avrupanın en yoğun havalimanı İstanbul havalimanına bak,
Dünyada savaş kaderlerini değiştiren milli savunma sanayi mize bak,
Dünyanın yakından takip ve taklit ettiği milli yeli otomobilimize bak,
 
yollarımıza, köprülerimize, barajlarımıza, daha sayamayacağımız binlerce hizmetimize bak. Vizyon budur, millilik vatan sevdası budur.
Sayın cumhurbaşkanımızın da sürekli kullandığı bir cümle, aşk ile koşan yorulmaz. Biz bu cennet vatana aziz millete aşığız ve hizmetkarıyız" dedi