Yüreğimiz buruk şu günlerde,kardeşlerimiz var ötelerde, dünyada buluşamadık kavuşuruz inşaALLAH Cennet’te..!
Dünya öyle bir hale geldi ki ülkeler ilerledikçe birbirine daha çok kin tutmaya, birbirlerinin kuyusunu kazmaya başladılar. Bir ülkenin başarılar elde etmesi diğer ülkeyi rahatsız eder oldu. Adeta birbirlerinin varlıklarından rahatsızlık duymaya başladılar. Birbirlerinin yüzlerine gülüp, arkalarından muhalif işler yapmaya, ikiyüzlülüğe,kindarlığa yöneldiler. Kimin doğru söylediğine, kimin yalan söylediğine karar veremez olduk. Kameralar önünde tokalaşan liderler ellerini arkaya götürüp mendille siler hale geldiler.Neden mi oldu tüm bunlar? Hepimiz biliyoruz aslında bu sorunun cevabını, fakat dilimiz varmıyor söylemeye..!Asıl kimliğimizi unuttuk. Sahip olduğumuz mertebeler bizi uzaklaştırdı asıl değerlerimizden. Müslüman olduğumuzu unuttuk. Müslümanlığın en üst mertebe olduğunu unuttuk.Yolumuzu ve yönümüzü aydınlatan ALLAH Kelamı Kuran’ı ve Resulullah’ın sünnetini yavaş yavaş çıkardık hayatımızdan. Kaybettiklerimizin farkındayız ama dedim ya yüksek makam ve mevki önüne geçti Kuran ve Sünnetin. Sesimizi duyuramaz olduk,içimizde kopan çığlıklarla boğulur hale geldik. İşte tüm bunlar uzaklaştığımız, asıl kimliğimiz olan Müslümanlığı unuttuğumuz için oldu.Yok mu bir çözümü, kurtulamaz mıyız batının etkisinden,esintisinden, medeniyet denilen illetin ellerinden..! Kurtulmak da bizim elimizde,o illete kapılıp boğulmakta..!ALLAH’ım nasip et kullarına Seni yürekten haykırabilmeyi, hayatına ilmek ilmek Hz.Muhammed’i yerleştirebilmeyi, Senin yolunda yaşayıp, Senin yolunda ölebilmeyi..!
Kan ağlıyor şu günlerde Müslüman Kardeşlerimiz…Katlediliyorlar;biz susuyoruz!Yardım istiyorlar; biz susuyoruz!Onlar kuru ekmeğe muhtaçken ,biz kap kap yemek artırıyoruz. Onlar uyku nedir bilmezken, biz hafta sonu gelse de güzelce uyusak diyoruz. Onlar mutluluk nedir bilmezken, biz günümüzü gün ediyoruz..! Onların tek suçu ALLAH demek, onların tek suçu Kuran’a ve Peygamber’e itaat etmek! İşte bu yüzden onlar Cennet’e en yakın olanlar..!Anasız,babasız kalan yavrular, küçücük evladını alçak bir mermiye kurban eden merhamet timsali analar,elinden hiçbir şey gelmeyen masum babalar..!
Gelmiyor elimizden, elimizden hiçbir şey, dur diyemiyoruz zalimin zulmüne, boyun eğdik zalimin bitmeyen işkencesine..!
Yardım et ALLAH’IM,merhamet et ALLAH’IM,mağfiret et ALLAH’IM..!
Sana yalvarıyoruz Muhammed (S.A.V) Ümmetine birlik ve beraberlik nasip eyle, kardeşlerimizi muhafaza eyle, zalime fırsat verme, bizleri Müslüman kimliğimizden uzaklaştırma, Senin yolunda yaşayıp, Senin yolunda ölebilmeyi, Cennet ve Cemalinle müjdelenebilmeyi hepimize nasip ve müyesser eyle ALLAH’IM..!
Selam olsun Cennet’e en yakın olanlara,
Selam olsun Mısır’a, Suriye’ye, Arakan’a, Myanmar’a,
Selam olsun hakkı Hak yolunda savunanlara..!
ALLAH Yar ve Yardımcınız, Şehadetiniz Makbul ve Mübarek Olsun inşaALLAH..!