Çorum’da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, akşam saatlerinden itibaren kent merkezinde de kendini göstermeye başladı. Lapa lapa yağan karı gören vatandaşlar, soluğu sokaklarda aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün soğuk hava uyarısının ardından beklenen kar yağışı, Çorum’da etkisini gösterdi. Karın yağışını fırsat bilen vatandaşlar, sokaklarda yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.
Kar yağışı karşısında mutluluğunu dile getiren Münevver Kör, “İşyerinden çıktım ve kar yağdığını görünce hem işlerimi halletmek hem de bu güzel havanın tadını çıkarmak istedim. Çorum’da çok güzel kar yağıyor” dedi.
Yetkililer, kar yağışının gece boyunca devam etmesini beklerken, sürücüleri buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.