DENİZLİ (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 1 Mart’tan itibaren kademeli normalleşmeye geçileceği yönündeki açıklamalarının ardında Denizli'de Buldan Belediyesi’nin çalışmaları hız kazandı.  Çocuk oyun gruplarını bakımdan geçiren Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullanacağını park ve bahçelerde çevre düzenlemesi çalışmalarını da başladı.   

Bu kapsamda Talat Tarakçı Çocuk Parkı’nda kum havuzunun kumlarını doldurarak bakımdan geçiren ekipler  Alanyazı Meydanı’ndaki Buldan’ın simgesi TAK’ın çevresini de yeniden düzenledi.  Yaz- kış yeşil kalan ve küçük kırmızı meyveleriyle göz alıcı görüntü oluşturan ateş dikeniyle bezenen TAK’ın normalleşme sürecinde misafirlerini ağırlamaya hazır hale getirildi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  kademeli normalleşme süreci yönündeki açıklamaların umut verici olduğunu kaydederek, "Normal yaşantımıza dönmeye başlayacağımız günlerde tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamamız yeni sosyal mesafe kurallarını unutmamamız gerekiyor. Özlediğimiz günlere tekrar kavuşmamız böylelikle çok daha hızlı olacaktır" dedi.