ERZİNCAN'ın Geçit Beledesinde bulunan  Munzur İlk ve Ortaokulu Müdürü Gürsel Güzel'in başlattığı kampanyaya destek veren LC Waikiki firması, 603 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulunduğunu belirterek, gönderilen yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldığını söyledi. 

Okul Müdürü Gürsel Güzel, kış ayında maddi durumu iyi olmayan öğrencileri için başlattıkları yardım kampanyasına ilk desteğin LC Waikiki firması'ndan geldiğini söyledi. LC Waikiki, 89 anaokulu 262 ilkokul ve 234 ortaokul 18 'de okul bünyesinde çalışan işkur personel çocukları olmak üzere toplam 603 öğrenci için 150 koliden oluşan giysi ve bot yardımı,Erzincan'ın Geçit Beldesinde bulunan  Munzur İlk ve Ortaokulu ulaştı. 

Gönderilen yardım malzemeleri, öğrencilere dağıtan Okul Müdürü Güsel Güzel, "Sosyal sorumluluk anlayışımızla yaptığımız girişimler sonucunda dostumuz tiyatro sanatçısı Alper Türedi'nin vesile  olmasıyla  kampanyaya destek veren LC Waikiki firmasına teşekkür ederek, "Yardımlaşma ve yardımseverlik, önemli ve yaygın bir toplumsal değerdir. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Bizde öğretmenlerimizle birlikte bu bilinç ışında hareket ederek öğrencilerimiz için kışlık giysi ve bot yardımı talebinde bulunduk. Yardım talebimiz kısa zamanda karşılık buldu.Öğrencilerimizi tepeden tırnağa giydirdik,bu hediye poşetinde bot,mont,pantolon,kazak,penye,gömlek,çorap mevcut olup bütün öğrencilerimizin giyim konusunda kışa eksiksiz girmesı sağlanmış oldu. Toplamda 603 öğrencimizin kışlık giysi ve bot ihtiyacı karşılandı. Bizlere bu konuda yardımcı olan herkese öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.