İSTANBUL (AA) - Beymen Club, Arçelik Oled TV iş birliğiyle "Şehrin Hayatı Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, "Kameranı hayatın kendisine, şehrin kalbine ve insanlara odakla" mottosuyla düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenlerin, şehir ve insanlar konulu fotoğraflarını 1 Haziran'a kadar #ŞehrinHayatı hashtag'iyle Instagram'dan paylaşması yeterli olacak.

Yarışmaya 18 yaşından büyük herkes katılabilecek. Eserler; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen Pazarlama İletişimi Genel Müdürü Yardımcısı Elif Tellaloğlu, Arçelik Marka&İletişim Grup Yöneticisi Özlem Akbayır, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Beymen Tasarımcısı Aslı Abassoğlu, Conde Nast Traveller Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan ve Blogger Ayşegül Uluç’dan oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar düzenlenecek dijital sergi dahilinde seçili Beymen Club vitrinlerinde yer alan Arçelik OLED TV'lerde gösterilecek. Ayrıca yarışmanın birincisi 3 bin TL'lik hediye çeki ve Arçelik TV'den 2 bin TL indirim, ikincisi 2 bin TL'lik hediye çeki ve dilediği Arçelik TV'de bin TL indirim, üçüncüsü ise bin TL'lik hediye çeki ve dilediği Arçelik TV'de 500 TL indirimle ödüllendirilecek.