İSTANBUL (AA) - Bosna-Hersek'in İlidza şehrinde showroom açan Karmod, yurt dışı satış noktalarına bir yenisini daha ekledi.

Şirketin açıklamasına göre, son dönemde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeni satış noktaları açan Karmod, İlidza şehrinde açtığı showroomda tanıtım, pazarlama ve satış çalışmaları gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, ülke olarak tarihi bağlarının bulunduğu Bosna-Hersek'te showroom açmaktan ayrı bir mutluluk duyduklarını bildirdi.

Açılışını yaptıkları showroomda hazır evler başta olmak üzere tüm ürünlerinin sergileneceğini kaydeden Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Prefabrik hazır evlerimiz demonte özelliği ile mesafe tanımadan her yere sevk edilip kurulum yapılabiliyor. Bosna-Hersek için üretim yaptığımız konutlarımız bölge iklim özellikleri dikkate alınarak hazırlanıyor. Vidalı ve geçmeli özellikteki konutlarımız yapı büyüklüğüne göre 3 ila 10 günlük süre zarfında kullanıma hazır kurulum yapılarak oturulacak hale geliyor. Karmod İlidza showroomunda prefabrik tek katlı ve iki katlı konutla beraber konteyner yapıları, güvenlik ve büfe kabinleri gibi farklı ürünlerimiz yer alıyor. Bu bölgedeki müşterilerimiz ürünlerimizi yakından inceleme imkanı bulacaklar."