İSTANBUL (AA) - TürkTraktör markası New Holland, yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunan iş makinelerini KOMATEK 2017 Fuarında sergiledi.

TürkTraktör açıklamasına göre, New Holland, 3-7 Mayıs'ta Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen KOMATEK 2017 Fuarında son teknolojiye sahip, verimli ve yüksek performanslı iş makinelerini farklı sektörlerden katılımcıların beğenisine sundu.

New Holland, fuardaki standında ziyaretçileri ürün yelpazesinde yer alan Kazıcı Yükleyiciler, Teleskopik Yükleyiciler, Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler ve Mini Ekskavatörler ile karşıladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alessandro Cazzin, 2 yılda bir düzenlenen KOMATEK'in, iş, inşaat makine ve ekipmanları sektörünü bir araya getiren en önemli platformlardan biri olduğunu belirtti.

Cazzin, fuarda sergilenen New Holland marka iş makinelerini ve çözümlerini şöyle değerlendirdi:

"Tarım sektörünün gelişimine, sunduğu yenilikçi tarım makine ve tarımsal çözümlere katkıda bulunan New Holland, aynı başarıyı iş makine ve çözümleri alanında da gösteriyor. New Holland, iş makineleri alanında da kullanıcılarını yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunan geniş bir ürün yelpazesiyle karşılıyor."

New Holland İş Makinelerinin KOMATEK Fuarına özel kampanya düzenlediğini ifade eden Cazzin, mayıs ayında New Holland iş makinesi satın alan müşterilere İtalya seyahati hediye edildiğini bildirdi.

Cazzin, New Holland'ın iş makineleri sektöründe sunduğu ürünlerde dayanıklılık, yüksek performans ve kalitesiyle dikkati çektiğini ve garanti koşulları konusunda çıtayı yüksek tuttuğunu vurguladı.

Cazzin, "Garanti koşullarımızı bir süre önce 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdik. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına ayrıca 444 56 35 numaralı çağrı merkezimizle kendilerine 7/24 sadece bir telefon uzaklıktayız" ifadelerini kullandı.