İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Portföy, bağımsız Global Banking and Finance Review dergisi tarafından düzenlenen "Global Banking and Finance Review Awards 2017" ödüllerinde bir kez daha "Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçildi.

Şirket açıklamasına göre, Global Banking and Finance Review dergisi tarafından düzenlenen "Global Banking and Finance Review Awards 2017" ödüllerinde 3'üncü defa "Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" ödülünü aldı.

Yapı Kredi Portföy ayrıca, derginin ilk kez bu yıl değerlendirmeye başladığı "Emeklilik Fonları Yönetiminde Türkiye’nin En İyi Şirketi" ödülünün ilk sahibi oldu.

Son 2 yıldır üst üste Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde "Emeklilik Yatırım Fonu Yönetimi-En Yüksek Getiri" ödülünün de sahibi olan Yapı Kredi Portföy’ün, fon yönetimi alanındaki başarısı, bu ödüller ile prestijli kurumlar tarafından da tescillenmiş oldu.


- "Birikimlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla hizmet veriyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, Global Banking and Finance Review’den alınan iki ödülle ödül sayısını 2017’de 4’e yükselten Yapı Kredi Portföy’ün ulusal ve uluslararası arenada, sektöründe en çok takdir toplayan şirketlerden biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizde tasarrufları artırmaya yönelik tüm çalışmaları çok değerli buluyoruz. Yapı Kredi Portföy olarak biz de yöneticisi olduğumuz fonlarla, birikimlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla hizmet veriyoruz. Uzman kadromuz ve deneyimimiz sayesinde çok önem verdiğimiz emeklilik fon yönetimi alanında Global Banking and Finance tarafından ödüle layık görülmek bizim için çok değerli.

Önceki senelerde elde ettiğimiz başarıyı tekrarlayarak kurum tarafından bir kez daha Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi de seçildik. Yapı Kredi Portföy olarak ödüllerdeki bu gelenekselleşmiş başarımızı sürdürmek adına çalışmalarımıza hız vereceğiz."