Elmacık dolgusu, yanaklara hacim kazandırmak ve şekillendirmek için enjekte edilebilir dolgu maddelerinin kullanıldığı, daha genç bir görünüm yaratan kozmetik bir işlemdir. Yaşlanma ve yaşlandıkça yağ kaybı nedeniyle hacim kaybedenler için bu harika bir seçenek olabilir. Bu uygulama yüze belirginlik ve kontur eklemek için yanak dolgusu da kullanılabilir. Bu da daha genç görünmenizi sağlar.

Elmacık dolgusu, yanakların hacmini dolgunlaştırmak için hyaluronik asit kullanan kozmetik bir işlemdir. Bu, minimal invaziv dolgu enjeksiyonları veya cerrahi implantlar ile yapılabilir. Yüzün yanak bölgesi yağ ve kastan oluşur. Bu bölgedeki cilt altında bulunan yağ yastıkçıkları, yaşlanma ve güneşe maruz kalma nedeniyle zamanla tükenebilir ve cildin sarkmasına neden olabilir. Bu, çukur görünümlü yanaklara ve daha yaşlı bir görünüme neden olabilir.

Elmacık dolgusu, cilt yüzeyinin altındaki yağ miktarını artırarak bu sorunlu bölgelere hacim kazandırmak için kullanılır. Burada en kritik aşama, yanak bölgesine enjekte edilen ve dolgunlaştıran bir maddenin enjekte edilmesidir. Özellikle kilo kaybı veya yaş sonrası çökük yanakların görünümünü iyileştirmek için bu teknik uygulanmaktadır. https://www.dryusuftopal.com/elmacik-kemigi-dolgusu/ sayfasında uygulamaya dair bilgileri öğrenebilirsiniz.