Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şiresci,11 Kasım 2017 Cumartesi günü yapılacak olan Erzincan AK Parti Merkez İlçe 6’cı Olağan Kongresi münasebetiyle bir basın açılamasında bulundu.

Erzincan AK Parti Merkez İlçe 6’ncı Olağan Kongresi münasebetiyle bir basın açıklaması yapan Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci şu ifadelere yer verdi; “Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam sloganıyla altıncı olan merkezi  kongremizi 11 Kasım 2017 Cumartesi günü 13 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda Saat 13:00'de gerçekleştireceğiz tüm halkımızı kongremize davet ediyorum. Yarın genel merkezimizden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi  teşrif edeceklerdir Bütün dostlarımızı bütün hemşerilerimizi bu güzel kongremize bekliyoruz.

 Ardından konuşan Erzincan Merkez İlçe Başkan adayı Ferhat Bulut ise şu ifadelere yer verdi; “Bildiğiniz üzere genel merkezimiz tarafından yapılan temayül çalışmaları ve mülakatlar neticesinde genel merkezimiz tarafından yapılacak olan 6. Olagan merkez ilçe kongremizde aday olarak gösterildim.

Geçtiğimiz hafta Başbakanımız Erzincan’da geldi. Başbakanımızın teşrifleriyle Erzincan'da adeta bir bayram havası yaşadık biz de Allah izin verirse yarın yapacağımız kongremiz de Başbakanımızın başlatmış olduğu bu  bayram havasını devam ettirmeyi planlıyoruz.

İnşallah hemşerilerimizin katılımıyla bayram havasında kongremizi gerçekleştireceğiz

11 Kasım Cumartesi günü saat 13:00'de 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda alacağımız olağan genel olan kongremize tüm halkımızı davet ediyor ve saygılarımı sunarım” dedi.