SMA hastası Alparslan Bebek’in tedavisine destek olmak için Erzincan’da anlamlı bir dayanışma etkinliği düzenleniyor. Erzincan Hünerli Eller Kadın Kooperatifi, MHP KAÇEP Başkanlığı ve Seyri Aziris Yardımlaşma Derneği’nin iş birliğiyle organize edilen etkinlik, 22 Ocak 2025 Çarşamba günü saat 18.00’de Kulem Park’ta gerçekleşecek.
Birlik ve dayanışma ruhunu yansıtacak bu özel buluşmada, Erzincan halkının yoğun katılım göstermesi bekleniyor. Gönüllülerin büyük çabasıyla hayata geçen organizasyon, hem Alparslan Bebeğe umut olmak hem de farkındalık oluşturmayı hedefliyor.
Etkinliğe katılmak veya destek olmak isteyenler, Erzincan Hünerli Eller Kadın Kooperatifi, MHP KAÇEP Başkanlığı ya da Seyri Aziris Yardımlaşma Derneği ile iletişime geçebilir.
Hadi Erzincan, Alparslan Bebek için birleşelim!