Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), futbol maçlarında görev yapan saha komiserlerine anlamlı bir jestte bulundu. ASKF tarafından düzenlenen etkinlikte, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Erzincan Şube Başkanı Cengiz Çavga ve yönetim kurulu üyelerine özel olarak hazırlanan montlar hediye edildi.

Etkinlik, Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleşti. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Erzincan Şube Başkanı Cengiz Çavga ve yönetim kurulu üyelerine yapılan mont hediyesi, futbol camiasında olumlu bir karşılık buldu.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, soğuk kış aylarında fedakarca görev yapan saha komiserlerine destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Temin ettikleri montları, saha komiserlerinin hizmetlerine katkıda bulunan bir teşekkür olarak sunduklarını ifade etti.

TFF Erzincan İl Temsilcisi Tolga Mumcu da konuşmasında, saha komiserlerinin yazın sıcaklıkta, kışın dondurucu soğukta görev yaptıklarını vurgulayarak, bu özverili çalışmaları için teşekkür etti. Montların kullanımıyla ilgili iyi dileklerde bulunarak, Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan'a bu anlamlı girişimi için teşekkür etti.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Erzincan Şube Başkanı Cengiz Çavga ise, yardımdan dolayı Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan'a teşekkür ederek, amatör futbol ailesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.