Erzincan Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Ayında da yalnız bırakmıyor. Erzincan  Belediyesin yemekhanesinde hayırsever vatandaşların destekleri ile pişirilen yemekler, Belediye çalışanları tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor.

İFTARLIK İÇİN 3 ÇEŞİT YEMEK VE 1 ÇEŞİT TATLI DAĞITIMI YAPILIYOR

Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, Belediye yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazırlanan 3 Çeşit yemek ve 1 çeşit tatlı tek kullanımlık kaplarda özenle paketlenerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına iftar vakti gelmeden  götürülüyor.

“RAMAZAN AYINA BİR KEZ DAHA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Başkan Bekir Aksun yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Rahmet ve bereketin simgesi, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın ve karşılamanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ramazan ayında Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile hazırlanan İftar Yemekleri, Belediyemiz ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine bırakılıyor. Hayırsever vatandaşlarımıza bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum.

Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile kardeşlik duygularını asırlar boyunca en iyi şekilde yaşamış, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktaran bir milletin mensupları olarak, bu ayda halkımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.