Mevsimsel geçişlerin sembolü olan bitkiler, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin Yalnızbağ yerleşkesi kampüsünde muhteşem bir şölen sunuyor. Bu eşsiz doğal güzellikler, sonbaharın renkleriyle süslü görüntülerle herkesi büyülüyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin kampüsü, birçok ağaca ev sahipliği yaparak yeşilin hüküm sürdüğü günlerden sonbaharın farklı tonlarına dönüşmüş durumda. Yalnızbağ Kampüsü, sonbaharda görsel bir şölen sunuyor. Bu doğal stüdyo, adeta bir tabloya dönüşüyor ve fotoğraf meraklıları için büyüleyici bir mekan haline geliyor.

Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu

Öğr.Gör. Gökhan Askan yaptığı açıklamada "Sararmış ağaçlar ve dökülen yapraklar, öğrencilerin fotoğraf makineleriyle buluştuğu bir manzara sunuyor. Kampüs, sonbaharın tadını doyasıya çıkarmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenek sunuyor. Yeşil, kırmızı, sarı ve kahverengi renklerin muhteşem uyumu, doğadaki bu değişimi izleyen herkesi hayran bırakıyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü, doğanın güzelliklerini yakalamak isteyen herkes için görülmesi gereken bir yer haline gelmiş durumda. Sonbaharın büyüleyici güzelliği, bu üniversite kampüsünde yeniden canlanıyor.