Erzincan İnönü Mahallesi Ordu caddesinde HSY BEKO mağazası açılışı Protokol katılımı ve yapılan dua eşliğinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılışa Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP İl Başkanı Salih Aksu, İl Özel İdaresi Başkanı Bekir Yıldız, Arçelik Pazarlama Doğu Anadolu Beko Bölge yöneticisi Engin Taşkıran, İşletme sahipleri Kudret Yılmaz Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı..

Erzincan iline kazandırılan güzide işletmeden dolayı işletme sahiplerine teşekkür eden Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun yaptığı konuşmasında, “Erzincan’ımızda bu tür açılışların yapılması İlimiz açısından ekonomik anlamda olsun, sosyal manada olsun gelişmişliğimizi göstermektedir. Erzincan kendisini geliştiren illerimiz arasında. Bu açılışı yapılan işletmelerin ayakta kalabilmesi için tüm hemşerilerimiz alış verişlerini yerel esnaflarımızdan yaparak esirgememekte. edevlet üzerinden alış veren yapan iller arasındayız. Dolayısıyla bu tür yerlerden alış veriş yapmak Erzincan’ın yerel esnafımızdan alış veriş yapmak Erzincan’ımızı daha güçlü kılacaktır. İnşallah 2023’e kadar güçlü girerceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından Erzincan İl Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz dua etti.

İşletme sahibi Kudret Yılmaz Şimşek, Erzincan’a güzide bir işletme kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade ederek katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mağaza açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar mağazayı gererek işletme sahiplerinden bilgi aldılar.

Açılışta katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken gün boyunca yapılacak olan çekilişler ile vatandaşlara farklı hediyeler verilecek.