Erzincan Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin 3. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Vahit Erdem güven tazeledi.

Erzincan Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Vahit Erdem güven tazeledi. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan kongrede mevcut başkan Vahit Erdem yeniden başkanlığa seçildi.

Kurulduğu günden beri Erzincan başta olmak üzere çevre il ve ilçelerin hayvan yetiştiricilerin sorunlarının çözümünde verilen destekler noktasında büyük yararlar sağlayan Erzincan Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Vahit Erdem, 3. olağan kongresinde üyelerin desteğini alarak yola devam kararı aldı.

Erdem konuşmasında "Yapmış olduğumuz 3. olağan genel kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri oldukça onure ettiler. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteğini yanımızda görmek bizlere daha farklı bir güç kazandırdı. Bize güvenen ve bir kez daha bu önemli görevi bize layık gören tüm üyelerimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyiz. Şimdiye kadar göstermiş olduğumuz güzel çalışmalarımız inşallah bundan böyle de devam edecektir" dedi.

Genel Kurulda Vahit Erdem yeniden başkan seçilirken Turan Düz, Adnan Güleç, Gökhan Atik, Murat Kelebek'de Yönetim Kuruluna seçildi.