Erzincan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Mustafa Top, öğretmenler Anıl Samancı ve Fatma Ardanuç ile birlikte yazar Fatma Şahin ve okul öğrencileri, Vali Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yazar Fatma Şahin, yazmış olduğu "Süveyda-i Dildar" isimli kitabını Vali Aydoğdu'ya hediye etti. Öğrenciler ise yazdıkları hikayeleri Vali Aydoğdu'ya okuyarak yeteneklerini sergiledi.
Vali Aydoğdu, birbirinden güzel hikayeler yazan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Aydoğdu, eğitime ve sanata verilen önemin altını çizdi.
Vali Aydoğdu, öğrencilerin bu tür çalışmalarla geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanacağını belirtti.