Erzincan'da Takla Atan Otomobilde Sıkışan 20 Yaşındaki Genç Yaşamını Yitirdi Erzincan'da Takla Atan Otomobilde Sıkışan 20 Yaşındaki Genç Yaşamını Yitirdi

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, çiftçilere yönelik sevindirici bir müjdeyi paylaştı. Milletvekili Karaman, yaptığı basın açıklamasında, 2023 yılı için belirlenen mazot ve gübre desteğinin Erzincanlı çiftçilere aktarıldığını duyurdu.

Karaman, açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu erken ödeme haberiyle birlikte buğday, arpa, yulaf, çavdar tritikale ve çeltik üreticilerine mazot ve gübre desteğinin Ziraat Bankası hesaplarına tanımlandığını belirtti.

Erzincan'da toplam 5.868 çiftçiye 58 milyon 445 bin 172 lira mazot ve gübre desteği sağlandığını aktaran Milletvekili Karaman, bu desteğin üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karaman, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana çiftçilerin yanında olduğunu ve desteklerini sürdürdüğünü vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım başta olmak üzere Erzincan'da desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Aynı zamanda Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Tarım Orman İl Müdürü Murat Şahin'in de çalışmalarında destek ve özveriyle yer aldığını belirten Karaman, birlikte daha güzel bir Türkiye ve Erzincan için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.