AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar. 

Erzincan Milletvekilleri mesajlarında,  millet olma bilincini tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularını zirveye taşıyan, bereketiyle gönülleri besleyen Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşadıklarını ifade ettiler. 

İbadet ve sevinç kaynağı Kurban Bayramı'nın millet olma bilincini güçlendirdiğini ve kalben yakın olmayı sağladığını belirten Erzincan Milletvekilleri Karaman ve Çakır: "Bayramlarımız birliğimizi, beraberliğimizi yeniden hatırlatır; muhabbet ve dayanışmayı bir kere daha tanzim eder. Bayramlarımız aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Bayram gibi özel günlerimizi her manasıyla idrak edebilmeli, sevdiklerimizle doyasıya yaşayabilmeliyiz. Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır. 

Millet olma bilincini tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularını zirveye taşıyan, bereketiyle gönülleri besleyen Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bu vesileyle içinde bulunduğumuz mübarek günlerin; ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzur ve saadet vesilesi olmasını diliyor, Rabbim’den bizleri mutluluk, sağlık ve hayırla nice bayramlara kavuşturmasını niyaz ediyoruz. Başta tüm Erzincanlı hemşehrilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın, islam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyoruz. Bayramımız mübarek olsun" ifadelerini kullandılar.