Erzincan Belediyesi daha iyi ve kaliteli, hizmet anlayışı çerçevesinde araç filosunu her geçen gün genişletiyor.1.200.000 TL değerindeki yeni vidanjör, kombine ve kuka  araçları, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü araç filosuna dahil oldu.
Araçlar 3 Kasım Perşembe günü Destek Hizmetleri Müdürlüğünde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından hizmete sunuldu. Programa belediye yöneticileri dışında Erzincan Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Buyruk da katıldı.Burada bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, son iki yılda araç filosuna dahil edilen araçların toplam değerinin 6 milyon TL’ye yaklaştığını ifade etti. Başsoy sözlerinde şunlara yer verdi:
"İş yapabilme yeteneğini ve hizmet kalitesini artırmak maksadı ile 2015 yılında 4.5 Milyon TL aşan onlarca araç kazandırdık. 2016 yılı itibari ile de Su Kanalizasyon Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan özellikle çok amaçlı kombine verimli bir vidanjör, kuka ayrıca tek bir kuka ve vidanjör araçlarını belediyemiz bünyesine kazandırdık. Bunlarla birlikte araç parkına yeni kazandırılan araçların bedeli yaklaşık 6 milyon TL oldu.Bu araçların alınmasında belediyemiz kaynakları dışında hibe katkıları da var. Kazasız belasız hizmetler diliyorum."
Kurban kesimi ile hizmete sunulan araçların kurdelalarını Başkan Başsoy ve Mehmet Buyruk ile belediye başkan yardımcıları birlikte yaptılar.

Haber: Tamer Kaan Köksal