TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden  24Erzincanspor ligin son haftasında küme düşmesi keşinleşen Sancaktep FK sporu Deplasmanda 3-0 galip gelerek PLAY OFF a kalan dördüncü takım oldu.

24Erzincanspor 2. ligde birinci sezonun da PLAY OFF a kalarak büyük başarı sağladı.  Oynadığı 36 maç sonunda elde ettiği 17 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonrası topladığı 62 puan ile gurupta 5. sırada yer aldı.
Son hafta mücadelesinde Sancaktepe mücadelesinden mutlak 3 puan ile ayrılması ve Sarıyer sporun puan kaybetmesi sonucu PLAY OFF a kalacak takımın belli olacağı mücadelede Deplasmanda Sancaktepe FK sporu 3-0 mağlup eden 24Erzincanspor Çorum spor mücadelesinde puan kaybeden Sarıyer sporun üstünde yer alarak ligi 5. sırada bitirdi ve ilk sezonunda 2. ligde PLAY OFF a kalma başarısı gösterdi.
Sancaktepe 15 Temmuz stadyumunda  oynanan ve mücadeleyi Tolga Tugay İnan'ın yönettiği mücadelenin ilk devrsi 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya istekli başlayan ve galibiyeti isteyen 24Erzincanspor 51. dakikada Rıdvan ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bu kez golcüsü Oğuz Papaker ile 78. dakikada 2-0 öne geçen 24 Erzincansporda 83. dakikada Sefa Akgün attığı harika gol ile skoru belirledi. 0-3
Aldığı bu galibiyet sonrasında gurupta 5. sırada yer alan Sarıyer sporun Çorum spor Deplasmanında beraberlik ile ayrılması sonucu 5. sıraya yükselerek PLAY OFF a kalan 4. takım  24Erzincanspor oldu. 24Erzincanspor ligi 2. sırada tamamlayan Hekimoğlu spor ile karşılaşacak.