Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, bayramın Türk Milletine, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diledi.
İl Başkanı Salih Aksu mesajında; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaşandığı, manevi hassasiyeti geliştiren bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Kurban Bayramı demek paylaşmak demektir. Yardımlaşmayı kendisine ilke edinen her bireyin, gücünün yettiğince ihtiyaç sahibine ulaşacağını umut ediyorum. Ne mutlu bizlere ki manevi değerlerimizi muhafaza ederek; toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı, sevgi ve kardeşliği esas alan değerli bir medeniyete sahibiz. İnanıyorum ki, bu bayramda bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.
Hep beraber dünyaca zor günlerden geçtiğimiz pandemi sürecini unutmadan, bayramda gerekli sosyal mesafeyi koruyarak koronavirüse karşı tedbirleri almaya özen gösterip hijyen kurallarına gereken özveriyi kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimizin sağlığı için gösterelim.
Bayramda görev başında olan tüm güvenlik görevlilerimize, sağlık personellerimize, mesai yapacak olan bütün vatandaşlarımıza görevlerinde kolaylıklar dilerim.
Bu düşüncelerle Erzincanlı hemşerilerimin, Kurban Bayramını kutluyor, yüce Türk Milletine, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.