Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya hizmete giren Balcoon Kafe ve Restaurant’ının açılışını yaptılar.

Karaağaç Mahallesi’nde hizmete giren Balcoon Kafe ve Restaurant’ının açılış kurdelasını kesen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve işletme sahibi Gazeteci Kemal  Arduç kesti.

İşletme sahipleri Kemal Arduç,Özkan Arduç ve Ramazan Arduç kardeşlere işyerlerinin hayırlı olmasını ve bol kazanç sağlaması temennisinde bulunan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, açılış sonrası işletme sahipleri ve müşterilerle birlikte aynı masayı paylaştı.

Erzincan’da açılan her yeni tesisin, kentin kalitesini arttırdığına işaret eden, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Cemalettin Başsoy, Balcoon Kafe ve Restaurant’ın nezih ve güzel bir mekân olduğunu kaydetti.

Erzincan ValisiAli Arslantaş, Erzincan’a gelen yerli ve yabancı misafirlerin artık kalite aradıkları bu sebeple her geçen gün kalitenin arttırılması gerektiğini söyleyerek, Balcoon Kafe ve Restaurant’ının da bu imkânı sunacağına inandığını belirtti.

Bizlerde 13 Şubat Medya Grubu olarak Gazeteci meslektaşımız Kemal Arduç kardeşimizin açtığı Balcoon Kafe'nin hayırlı olmasını dileriz..