Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aksun mesajında "Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız. Yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

2020 yılında salgın hastalık dolayısıyla tüm insanlık alemi zorlu bir süreç geçirdi ve maalesef hala bu süreç devam ediyor. Dileğim 2021 yılının başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve bereketin hakim olacağı yeni yılların habercisi olmasıdır.

Erzincan Belediyesi olarak bugüne kadar şartlar ne olursa olsun halkımıza hizmeti şiar edinmiş ve bu yolda hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle topyekûn çalışmış bulunmaktayız. 2021 yılında da hizmetlerimizi Allah’ın izniyle daha da artırıp kendi kendine yetebilen üretebilen bir belediye olma yolunda ilerleyeceğiz. Zaman harcandığında geri getirilemeyen, değiştirilemeyen değerli bir kaynaktır. Biz bunun bilincinde olarak katılımcı yönetim anlayışı ile gelecek nesillerimize daha güzel bir mirasın temelini atacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Erzincan’ımıza, Türkiye’mize 2021 yılının sağlık, huzur, bereket getirmesini diliyor. Büyük milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum" dedi