Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli toplantılarla hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyor. Bu yılın dördüncü mahalle meclisi 2 Kasım Çarşamba akşamı Fatih Mahallesi, Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu toplantı salonunda yapıldı.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri ile gerçekleşen toplantı, Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu Müdürü Ersin Sağlam ve Fatih Mahallesi muhtarı Ruhi Yarka’nın konuşmaları ile başladı.
 15 Temmuz’da ülkemizde kara bir gece yaşandı. O gece Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatlarıyla vatandaşlarımız darbeye dur dedi. Demek ki vatan söz konusu olduğunda bu vatanın evlatları Türküyle, Kürtüyle, Ale, Sünnisiyle tıpkı Çanakkaledeki, Sakaryadaki gibi birliğimizi ve beraberliğimizi dosta düşmana gösterdik. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum.Biz birlik ve beraberlik içinde oldukça daha çok gelişeceğiz daha çok güçleneceğiz. Bunu son 10-12 yılda gördük. Göreve geldiğimiz günden itibaren hiçbir ayrım yapmadan bütün mahallelerde aynı çalışmayı yapıyoruz. Mimar Sinan mahallesinde hangi çalışmayı yapıyorsak, Fatih Mahallesinde İzzet Paşa mahallesinde de aymı çalışmayı yapıyoruz. Fatih mahallesinin birçok problemini çözdük geriye ufak tefek sorunlar kaldı. Bunları da en kısa sürede tamamlayacağız.”dedi. 
Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Başsoy’a teşekkür ettiler.


Haber: Tamer Kaan Köksal