Geçtiğimiz günlerde geçici görevlendirme ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ve hain bir tuzak sonucu şehit düşen Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çalışan Özel Harekât Polisleri Kenan Ardıç ve Orhan Dilekçi için gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Başsoy İl Emniyet Müdürü nezdinde tüm emniyet camiasına başsağlığı temennisinde bulundu ve şehitler için duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü:

Terör, can yakmaya devam ediyor. Bu çırpınışlar kimseye fayda vermiyor ve vermeyecek. Geriye sadece toprağa verilen vatan evlatları, gözü yaşlı analar, çocuklar, eşler kalıyor. Erzincan’ımızda görev yaparken, kritik bir görev için Diyarbakır’a gönderilen iki kardeşimizi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yüce Mevlam her iki kardeşimize de rahmet eylesin. Kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

4 Ocak Pazartesi günü öğlen saatlerinde gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Başkan Başsoy’u makamında ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnci’de şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi.