Başkan Tanoğlu mesajında “Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, iftarı, sahuru ve ibadetleri ile bir yaşam kültürü olan Ramazan-ı Şerif ayını idrak ederek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız.

Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.

Bizler de bu güzel bayram günlerinde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi sevgiyle kardeşçe kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bayram günlerinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak; eş-dost-akraba ve büyüklerimizi ziyaret etmeli, ihtiyaç sahibi muhtaç ve kimsesizlere yardım elimizi uzatmalıyız.

Unutmayalım ki; asırlarca, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu topraklar üzerinde bizi güçlü kılan, vatandaşlarımızın birbirine gönülden bağlılığı, büyük milletimizin yardımseverliği, milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz inancıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm Erzincanlı hemşerilerimin ve Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ediyorum”dedi