Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2 yıllık görev süresinin dolmasının ardından yapılan seçimle meclis üyelerinin tamamının oyunu olarak tekrar Erzincan İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilen Ünal Tuygun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Sami Mollaoğulları ve Karabey Atıcı ile birlikte Başkan Ünal’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy daha sonra devam eden nisan ayı meclis toplantılarına katıldı.

Burada meclis üyeleri ile görüşen Başkan Başsoy yaptığı konuşmada Erzincan’da birlik ve beraberliğin oluşmasında il genel meclisi, belediye meclisinin uyumlu olması ve ilçelerde yine yöneticilerin uyumlu olması, şehirdeki ahenk ve verimli çalışmanın en önemli göstergesi olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Başsoy konuşmasında yeniden göreve seçilen Meclis Başkanı Ünal Tuygun’a görevinde başarılar diyerek; “İl merkezinden ve ilçelerden seçilen arkadaşlarımız yaklaşık 7 yıldır Ünal Bey’le çok güzel hizmetlere imza attı. Her ilçeye, her beldeye ve her köye eşit mesafede, hiçbir ayrım gözetmeden talepler meclis üyelerinin, meclis başkanın, Sayın Valimizin ve özel idare yöneticileri tarafından değerlendirilerek yatırımlara devam edildi. Erzincan’da birlik ve beraberliğimizin oluşmasında il genel meclisimizin, belediye meclisimizin uyumlu olması ve ilçelerde yine yöneticilerin uyumlu olması, şehrimizdeki ahenk ve verimli çalışmanın en önemli göstergesidir. İl Genel Mecelibi Başkanımız Ünal Tuygun ve meclis üyelerimize görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun’da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Erzincan genelinde yürütülen yatırım çalışmalarında parti ayrımı yapmaksızın ortak kararlar alındığını, önceki dönemlerde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi. İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a günün anlam ve önemi dolayısıyla Erzincan Bakırı hediye etti.