Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, İl Başkanlığı nezdinde Covid-19 Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımlarının yanı sıra 15 Bin TL alışveriş çeki yardımında bulundu.

Korona virüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemlere rağmen birçok işyerlerinin kapatıldığını, İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını Söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan il başkanı Ayhan Doğan, esnaf ve çalışanlar kredi borcuyla, ekmek kavgasıyla hayatta kalmaya çalışıyorlar” dedi.

CHP Erzincan il başkanı Ayhan Doğan Erzincan Kazım Karabekir, Ersevenler, Sancak, Barış ve Cengiz topel mahalle muhtarlarını ziyaret ederek ihtiyaçlı aileler konusunda istişarelerde bulundu. Doğan Genel Merkez tarafından gönderilen 100 TL alış veriş kuponlarını da esnaf ve mahalle sakini ihtiyaçlı ailelere dağıttı.

Mahalle muhtarları, belde ve köy muhtarlarını ziyaret ederek Ramazan öncesinde olduğu gibi ramazan ayında da Pandemi döneminde zor duruma düşen vatandaşlara yardımın aralıksız sürdürüldüğünü söyleyen CHP Erzincan il başkanı Ayhan Doğan, şuana kadar yaklaşık 60 Bin adet maske dağıttık, dağıtmaya devam ediyoruz. İki gün içerisinde Kazım Karabekir, Ersevenler, Sancak, Barış ve Cengiz topel mahalle Mahallesi muhtarlarımızı ziyaret ettik. İhtiyaçlı aileleri tespit ettik. 100 TL olan yardım çeklerinden 15 Bin adet dağıttık. Hedefimiz 400 Bin TL yarım çeklerinden dağıtmak. Hakikaten Pandemi sürecinde esnafımız çok zor duruma düştü. Birçok esnafımız kepenk kapattı. SSK, BAĞ-KUR prim borçlarını ödeyemez oldular, Tek dertleri evlerine ekmek götürebilmek. Biz CHP Erzincan teşkilatı olarak esnafımıza ve vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Her gün farklı mahalle, belde ve köylerimize ziyaretlere devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizi etkisi altına alan korona salgınının iyice yoksullaştırdığı vatandaşlarımıza, esnaflarımıza Cumhuriyet Halk Partisi olarak katkı sunmaya devam ettiklerini söyleyen Doğan, Sayın Cumhurbaşkanımız bayram sonuna kadar 17 Mayıs tarihine kadar tam kapanma kararı aldı. Ramazan bayramı öncesinde esnaflarımızı da ziyaret ederek maske ve yardım kuponlarını dağıtmayı sürdüreceğiz” dedi.