Erzincan Gazeteciler Cemiyeti 13 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan, EGC Olağan Genel kurulu Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Dernek binasında gerçekleştirecek.

Yapılacak olan Genel Kurul hakkında bir açıklamada bulunan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç, Erzincan Gazeteciler Cemiyetine üye olan, olmayan tüm basın camiasını yapılacak olan Olağan Genel Kuruluna davet etti.

Kılınç, Yönetim Kurulu Başkan Adayı Olmayacak

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Kılınç, bütün EGC üyelerinin yapılacak olan genel kurul seçimlerinde, zaman içerisinde yönetim kurulunda ve denetim kurulunda görev alabilmeleri için örnek bir davranış sergileyerek, yapılacak olan Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına, aday olmayacağını belirterek tüm basın camiasına örnek oldu.

Kılınç açıklamasında “Erzincan’da görev yapan bütün Gazeteci arkadaşlar ile bir araya gelerek gazete ve televizyon sahiplerinin de kıymetli destekleriyle Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni 2010 yılının 8 Şubat’ından bugüne kadar elimizden geldiğince cemiyetimizi Erzincan’ımızda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.

 13 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da olağan genel kurulumuzu dernek binamızda gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuz için yasaların bize yapmamız gerektiği her şeyi gerçekleştirdik. Gazete ilanımızı verdik ve hayırlısıyla 13 Nisan 2013 tarihinde genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Da öncede ifade etmiştik. Mevcut yönetimde ki arkadaşlarımız geri çekilerek olağan genel kurulumuza yeni arkadaşlarımızın gelmesi söylemiştik. Zaman zaman arkadaşlarımız bize soruyorlar. Niye cemiyetin yönetimi bırakıyorsunuz ? Amacımız şudur, biz istiyoruz ki bu cemiyetimizi çok zor şartlarda kurduk. Uzun yıllardır bunun eksikliğini ve ihtiyacını hissettik. Biz cemiyetimize üye bütün arkadaşlarımızın belirli dönemlerde yönetim kurulu kademelerinin içerisinde bulunmalarını istiyoruz.

Bir örnek teşkil etmek amacıyla, Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz seçimde tekrar aday olmayacağız. Ben bugüne kadar gerek yönetim kurulunda ki arkadaşlarıma gerekse denetim kurulunda ki arkadaşlarımıza gerekse siz değerli üyelerimize vermiş olduğunuz destekten dolayı müteşekkirim. Bundan sonra yeni gelecek yönetime ve üyelerimize Erzincan Gazeteciler Cemiyetimize sahip çıkmalarını değerli meslektaşlarımdan talep ediyorum. Bu cemiyet hepimizindir. Biz birliktelik sağlayabilirsek cemiyetimiz ancak ayakta kalabilir. Bunun için derneğimize herkesin canı gönülden sahip çıkması kanaati içerisindeyim. Gerçekleşecek olan genel kurulumuzun bütün meslektaşlarımızı davet ediyor. Genel Kurulumuzun tüm basın camiamıza ve şehrimize hayırlı olması diliyorum” dedi.