31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin aday tanıtım toplantısı için Erzincan’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u  ziyaret etti.

Kalkınma eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan,  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin aday tanıtım toplantısı öncesinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti. Erzincan Belediyesi önünde karşılanan Elvan’a Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’de eşlik etti.
 
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Başsoy’dan Erzincan’ın hali hazırdaki durumu, belediyenin yürüttüğü çalışmalar, devam eden ve yapımı planlanan yatırımlarla ilgili bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan burada yaptığı kısa konuşmada AK Parti İktidarı döneminde Cennet vatanımızın her bir yanını hizmet yağmuruna tuttuk gece gündüz çalıştık. İstanbul’da olan Erzincan’da da olacak dedik. Ankara’da olan Erzincan’da da olacak dedik ve şehirleri yeniden inşa ettik. Gözlerinizi kapatın düşünün 17 yıl önceki Erzincan nere şu an ki Erzincan nere” diyen elvan yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Başsoy’a teşekkür etti.