Erzincan’a 7 kilometre uzaklıkta bulunan Beşsaray köyünde Beşsaray Cem evinde kılınan cenaze namazının ardından baba evine götürülen Erol Ekici’nin cenazesi daha sonra Beşsaray Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Ankara Tren Garı önünde geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 97 kişiden birisi olan Erol Ekici, Erzincan merkeze bağlı Beşsaray köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Halil ve Fatma Ekici’nin 5 çocuğundan birisi olan Erol Ekici, uzun süredir İstanbul’da inşaat sektöründe çalışıyordu. İnşaat İşçileri Sendikasına üye olan Erol Ekici, DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’nin çağrısıyla Ankara’da düzenlenen barış mitingine katılmıştı.

Erol Ekici’nin cenazesi Beşsaray Cem evinde Cem evi Dedesi Ahmet Uğurlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından evinin önüne getirildi. Baba Halil Ekici oğlunun tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Annesini geçen yıl kaybeden Ekici’nin yakınları da cenaze töreni süresince gözyaşı döktüler.

Erol Ekici’nin cenazesi daha sonra Beşsaray Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze törenine CHP Erzincan Milletvekili Dr. Erdoğan Özyalçın, CHP İl Başkanı İsmail Arslan, Erzincan TSO Başkanı Süleyman Sarak, CHP parti yöneticileri, Eğitim-Sen yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.