Erzincan’da beyaz eşya sektöründe hizmet verecek olan Arçelik Yeni Konsept mağazasının açılışı Erzincan Valisi Ali Arslantaş tarafından yapıldı. Halitpaşa caddesi üzerinde bulunan Tanoğlu Plazada gerçekleştirilen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Erzincanlı İş adamlarından Ahmet Tanoğlu tarafından Tanoğlu Plazada gerçekleştirilen açılışa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti eski milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Siyasi Parti temsilcileri, kurum müdürleri, iş adamları ve davetliler katıldı.
Kısa bir açılış konuşması yapan İşletme sahibi İş adamı Ahmet Tanoğlu, “Katılımcılara teşekkür ederek Erzincan için böyle bir iş yeri kazandırmış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Daha sonra konuşan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun; “Erzincan ilimize her gün yeni bir işletme kazandırma gayreti içerisinde olan Ahmet Tanoğlu abimize ve ekibine teşekkür ediyorum. Erzincan’a kim bir katkı sunuyorsa her zaman başımızın tacı Erzincan belediyesi olarak yanlarındayız. Değerli iş adamlarımıza ile birlikte bu şehirde el ele ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Allah Hayırlı eylesin” dedi.


Açılış öncesi konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise; “İlimizde böyle güzel bir işletmenin açılışında bir aradayız. Ahmet Tanoğlu Bey ilimizde yaklaşık 400 kişiyi istihdam eden bir iş adamımız. Yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kendilerine çok teşekkür ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi.


Konuşmaların ardından Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin tarafından yapılan dua sonrasında açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.