Türkiye'nin en uzun pistine sahip, gece kayak yapabilme imkanı olan, eşsiz güzellikteki manzarasıyla görülmeye layık Ergan Dağı Kayak Merkezinde düzenlediğimiz "Kışa Merhaba Gecemizi" meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.

Yorucu ve stresli geçen günlerin yorgunluğunu atmak adına gerçekleştirdiğimiz geceye; Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, Yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarımız, stajyer avukatlar ile aileleri ve çocuklarla birlikte yaklaşık 222 kişi katıldı.

Gerçekleşen gece ile ilgili konuşan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk;"Meslektaşlarımız için kışa merhaba gecesi düzenledik. Gerçekten güzel bir program olduğuna inanıyorum. 

Avukatlarımızın aileleriyle birlikte katıldıkları bu birlik, beraberlik ve dayanışma gecelerini rutin hale getirdik. Mesleğe yeni başlamış avukatlarımızla kıdemli avukatlarımızın kaynaştığı, sıcak sohbetlerin yapıldığı gecemizde, canlı müzik eşliğinde sınırsız içecek ve yemek ikramlarımız oldu. Ayrıca gün içindeki kayak organizasyonumuz, doğa yürüyüşleri, kar topu ve kızak ile kayma etkinliklerimizde meslektaşlarımızla keyif dolu anlar yaşadık, mutlu olduk.

Güzel bir ortamda sağlanan bu gecemizde yıl boyunca geçen yorucu ve stresli ortamdan meslektaşlarımızı bir süreliğine de olsa uzaklaştırmış olmaktan ayrıca mutluyum. 

Programımıza yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyor, beraberliğimiz ve dayanışmamızın artmasına vesile olacak böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Geceye katılan Avukatlar ise; "Geleneksel hale getirilen bu gecelere ailelerimiz ile katılarak stresimizi atıyoruz. Çok sık bir araya gelemediğimiz meslektaşlarımız ile daha çok kaynaşıyoruz.Bu güzel geceyi düzenleyen Baro Başkanı Adem AKTÜRK ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz."diye konuştular.