Çalık Holding'in gelenekselleşen "İftarımızı Anadolu'da Açıyoruz" etkinliği çerçevesinde iftar sofraları bu yıl yine Erzincan'da kuruldu. Çalık Holding Sponsorluğunda Kızılay Erzincan Şubesi tarafından Ramazan ayının ilk gününde kurulan iki farklı noktadaki iftar sofralarında yaklaşık 2 bin 500 kişi birlikte iftarını açtı 

Çalık Holding Sponsorluğunda, Kızılay Erzincan Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca Erzincan’da Valilik önünde bulunan İnönü Parkında ve Atatürk Parkında kurulan iftar sofralarında binlerce insan aynı anda iftarını açıyor. Valilik önünde bulunan iftar sofrasında Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlar ile birlikte iftarını açın Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Ramazan ayının birleştirici ve bütünleştirici etkisiyle Erzincanlıların kardeşlik duygusuyla bir araya geldiğini vurguladı. 


Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile birlikte, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3’üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ve kamu kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ve şehit ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde bin kişi aynı anda iftarını açtı. 


Kızılay Erzincan Şubesi organizasyonu ile ve Çalık Holding tarafından Ramazan ayı boyunca İnönü Parkında ve Atatürk Parkında hizmet veren iftar sofralarının ilk gününde katılım beklenenin üzerinde oldu. 


Vatandaşlarla birlikte ilk iftarını açan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Ramazan ayının birlik beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, katkılarından dolayı Çalık Holding’e ve Kızılay Erzincan Şube Başkanlığına teşekkür ederek tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını tebrik etti.