Erzincan'da bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye binasındaki programda, Erzincan Vali Vekili Mehmet Şerif Olçaş, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, İstanbul milletvekili Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, katılımcılarla bayramlaştı.

Vali Vekili Olçaş, burada yaptığı konuşmada, milli birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan bayramın İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti Erzincan Milletvekili Karaman ise Erzincan'ın, birliğin, dirliğin ve kardeşliğin baş şehri olduğunu belirterek, "Erzincan'da onun için hep birlikteyiz, onun için de mutlu oluyoruz. Tüm polislerimizin, askerlerimizin, gazilerimizin bayramını kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. " diye konuştu.

Belediye Başkanı Aksun da Erzincan'ın kardeşliğin şehri olduğunu ifade ederek, bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Programa, eski AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti, MHP, BBP ve Saadet Partisi il başkanları, belediye personeli ile vatandaşlar da katıldı.