Erzincan Dernekleri Federasyonu (ERDEF) ilimizle ilgili bağlantılarını yoğunlaştırmak, Erzincan özlemlerini gidermek amacıyla bir gezi düzenledi. ERDEF başkanı Selahattin Ayvaz önderliğinde 40 kişilik grup ile 1 Mayıs günü şehrimize gelen ERDEF üyeleri, ilk resmi ziyaretini Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulunup hayırlı olsun temennisinde bulundular.

ERDEF başkanı Selahattin Ayvaz Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a başarılar diledi. Ayvaz, “Erzincan a Bahar Gezisi adıyla bir tur düzenledik. Şehrimizde 4 gün kalacağız. Tarihi ve doğal güzelliklerini görmek ve şehrimizle bağlarımızı güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz gezide, ilk resmi ziyaretimizi size gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlginize teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise ERDEF’ in  şehrimizin tanıtımı adına büyük çalışmalara imza attıklarını söyleyerek, “Erzincanlı olup şehrimizi hiç ziyaret etmemiş hemşehrilerimiz bulunuyor, bu gibi geziler ile şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek kısa süreli de olsa kentimizi gezme imkânı buluyorlar. Biz Erzincan’a hizmet eden kuruluşların her zaman yanındayız. Sizleri bu çalışmalarınızdan kutluyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Erzincanlı konuklara Erzincan'ın simgesi olan çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye etti.